Branchewinnaar VSE in tv-programma van RTL 7

VSE is komende zondag 6 september te zien in de 'Succesfactor' van RTL 7. Het tv-programma zet wekelijks de branchewinnaars van de Business Succes Award in de spotlights.

Het in industriële automatisering gespecialiseerde VSE werd de nummer 1 in de branche motion control van de Business Succes Award. 'We eindigden als eerste van de vijf genomineerde bedrijven en zijn daarmee ‘best in class’ in de sector motion control', vertelt de directie Ronald Elbers en Rob Brager.

De uitzending met VSE in de 'Succesfactor' is aanstaande zondag 6 september op RTL 7. Het programma begint om 12.55 uur.

Uitgebreid selectietraject
De Nationale Business Succes Award kent elk jaar Succes Awards toe aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. VSE werd winnaar in de branche motion control na een uitgebreid selectietraject. Daarvoor vond op basis van aanbevelingen van brancheorgansiatie, bedrijven en klanten eerst een preselectie plaats', weet Brager.

'Na onderzoek heeft de Nominatiecommissie een lijst opgesteld van bedrijven die in de sector motion control voor nominatie van de prestigieuze prijs in aanmerking kwamen. Na bezoek van de commissie-voorzitter kwam VSE uiteindelijk als beste uit de bus. We kunnen daardoor worden verkozen tot het beste bedrijf van Nederland', zegt Brager. 'Ook zijn we nog in de race voor twee andere gerenommeerde prijzen: de 'Meest innovatieve onderneming' en de 'Best in hightech.'

Gefilmd op locatie
De opnames voor het RTL 7-programma werden gemaakt bij een klant op locatie en bij VSE zelf. 'Centraal stond de werkwijze van VSE en de samenwerking met de klant', vertelt Brager. 'Meedenken met de klant om met gerichte oplossingen te komen, betrokkenheid, het organiseren van een project en planning waren daarbij de rode draad.'

VSE website headerDat de woorden van Brager hout snijden, blijkt uit het juryrapport. ‘VSE presenteert zich als absolute specialist in een bijzondere sector, die van de motion control. Het bedrijf profileert zich als een creatieve, betrouwbare partner die met klanten meedenkt over de beste ‘bewegingsoplossing’. Mede op basis hiervan is VSE uitgeroepen tot branchewinnaar en genomineerd voor de Business Succes Award 2015′, aldus een deel uit de rapportage na het bezoek van het hoofd van de Nominatiecommissie, Koos Crul, aan VSE.

Resultaat van samenwerking
‘Wij zijn heel blij met de nr. 1 notering in onze branche', zegt Brager, 'maar ook blij verrast dat VSE als bedrijf, de kennis die we in huis hebben en de aanpak van projecten positief is opgevallen. We danken de nominatie voor de Business Succes Award niet alleen daar aan, maar vooral ook aan de samenwerking met klanten, leveranciers en natuurlijk onze eigen team. Het spreekt voor zich dat we supertrots zijn dat die krachtenbundeling uiteindelijk tot dit mooie resultaat heeft geleid.'