Eerste dag Automation: Hij zit erop!

De eerste beursdag van de eerste editie van Automation. Een beurs die naast Empack en Logistics & Distribution in de Brabanthallen in Den Bosch wordt gehouden. Let op, alleen morgen - donderdag 6 april - nog. Dus wil je nog komen, maak dan snel even ruimte.

Op de stand van VSE alleen al is al meer dan genoeg te zien voor een bezoek. We pakken breed uit en zijn een van de weinige integratoren op een beurs die verder flink in de breedte aanbod heeft. De hallen van de Empack, die dit jaar zijn vijftiende editie al beleeft, zijn bomvol met bezoek. De positionering van Automation, in hal 4, maakt dat we hier te maken hebben met een flinke piek en het verder prima kunnen handelen. Maar voor de organisatie: het zou een goede tip zijn om de ‘kleinere’ titels voor of naast de Empack te zetten. Zo heeft iedereen een beter gespreid bezoek.

Genoeg daarover, hoe was die eerste dag? Eigenlijk gewoon heel goed. Bij een eerste editie is het altijd afwachten, maar we hebben goede gesprekken met nieuwe gezichten gevoerd en ook een aantal bekenden mogen begroeten. We hebben veel nieuwe technieken op de stand, zoals de geluidscamera en de simulatietesten. Daarnaast kon op deze beurs - ja, naast die Empack - natuurlijk onze ‘mid-life geüpdate’ flowpacker niet ontbreken. Een 40 jaar oude machine voorzien van de nieuwste technologie en nieuwe functies. Die heeft beslist geen last van een mid-life crisis.

Naast dat alles is de douchende robot weer aanwezig en vertellen we iets over vision.

Nog één dag dus. Zien we jou morgen? Je vindt ons in hal 4 stand B407.

Registreren doe je hier.