Buitendienstmonteur

Full-time
Schoonhoven
Geplaatst 2 jaar geleden

VSE Industrial Automation zoekt buitendienstmonteurs

Natuurlijk kun jij met jouw opleiding overal aan de bak. Maar bij VSE ben je beter af. Waarom? Omdat je bij VSE de ruimte én de ondersteuning krijgt. Jouw collega’s beheersen veel verschillende disciplines en ze helpen elkaar - en dus ook jou - verder.
We houden niet van poespas maar kijken naar het ‘waarom’ van een klantvraag. De kans is namelijk groot dat het simpeler kan dan de opdrachtgever dacht.

Bij VSE werk je in heel veel verschillende markten. We zien in de ene markt een oplossing die in de andere markt nog onbekend is. Daar profiteren onze klanten van. En jij dus ook. Want jij leert iedere dag bij én kunt de leukste projecten uitvoeren.
Besturingstechniek, motion, robotica, mechatronica, software, hygiënische toepassingen. Het zijn maar een paar van de onderwerpen waar we ons mannetje in staan. We hebben nagenoeg alle disciplines in huis, van programmeur tot panelenbouwer.

Als jij minimaal mts of mbo niveau 4 hebt in een van de bovenstaande vakgebieden, ervaring hebt met het onderhouden, repareren en oplossen van storingen en enthousiast bent over wat je hierboven hebt gelezen, lees dan nog heel even verder.

Wij zoeken buitendienstmonteurs. Je hebt een rijbewijs, kunt zelfstandig werken, bent flexibel en gefocust en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Woon je in de regio Krimpenerwaard of Alblasserwaard, dan is dat - ook voor jou - wel zo prettig. Ben je er nog? We bieden veel en vragen ook wel iets. Een proactieve instelling, sterk in je schoenen staan en als je nou ook nog wat ervaring met je meebrengt, bij voorkeur in de industriële sector en je weet wat we bedoelen met representatief, dan bel je gewoon even.

Jouw contactpersoon bij VSE is Robert Vonk: tel. 0 182 387 166 of r.vonk@vse.nl

In de industriële automatisering wordt het overzicht op de ontwikkelingen en de technologieën van steeds groter belang. Dat overzicht heeft en houdt een systeemintegrator. VSE is een systeemintegrator die kiest voor een praktische insteek.

Als solutionpartner van gerenommeerde bedrijven hebben we vaak een streepje voor. Maar we lopen beslist niet naast onze schoenen.

Vacature kenmerken

CategorieOverig

Online solliciteren