Over VSE

Wie zijn wij

servicesVSE Industrial Automation is een ervaren en daadkrachtige systeemintegrator met de kernwaarden samenwerken, flexibiliteit en betrouwbaarheid in de basis. Of het nu gaat om onze soft- en hardware engineers, monteurs of servicemensen, we hebben allemaal een passie voor techniek en zijn er op gebrand gezamenlijk elke klus te klaren. Waar anderen afhaken, pakken wij de draad op.

En wordt het echt lastig, dan bijten wij ons nog harder in de materie vast.

Zo brengen we al onze klanten op tijd en binnen budget met kwalitatief hoogwaardige oplossingen naar de voorhoede van hun vakgebied.

Naar het nieuwsoverzicht

Wat doen we

services VSE Industrial Automation automatiseert machines, productielijnen of zelfs hele fabrieken. Voor klanten ontwikkelen we op maat gemaakte besturingssoftware, mechatronische meesterwerkjes en integreren we de diverse systemen die de automatiseringspiramide rijk is.

Dit doen we al decennia, in tal van sectoren op het allerhoogste niveau. Met een schat aan kennis en ervaring die we de afgelopen decennia hebben opgedaan, zetten we klanten met slimme automatisering op een flinke voorsprong. Dit kunnen we omdat we altijd op de hoogte zijn van de laatste stand der techniek. En omdat we snappen hoe deze in het totaalplaatje het beste tot zijn recht komt. Bovendien kunnen we ons beroepen op een zeer gevarieerd aantal best practices. Daarom denken we niet alleen binnen de gebaande paden, maar maken we waar mogelijk graag gebruik van een ruime blik die het werken in verschillende vakgebieden met zich meebrengt.

Bekijk onze projecten

Hoe doen we dit

services Voorop lopen door innovatie is niet alleen een kwestie van de slimste oplossingen bedenken. Het is ook een kwestie van pragmatisch volharden. Dat leert onze uitgebreide ervaring. De VSE-aanpak begint dan ook met goed luisteren. Ook tussen de regels door.

Vervolgens zetten we slimme ideeën om in concrete acties.

Acties die verder gaan dan het werkend krijgen van een innovatieve applicatie. We houden altijd de bottom line in de gaten: de Total Cost of Ownership.
Een slimme VSE-oplossing kijkt naar zijn plek in het grote geheel en heeft altijd betrekking op de hele levenscyclus. Zo behouden klanten in de toekomst hun voorsprong.

Direct contact opnemen

MVO

services Goed rentmeesterschap. Daar maken wij ons sterk voor. Gelukkig hebben we een expertise waarin we dat op diverse manieren kwijt kunnen. Onze projecten krijgen daar waar mogelijk een duurzame smaak en we ontwikkelen actief eigen duurzame oplossingen. Maar ook buiten de projecten om, in onze bedrijfsvoering, zoeken we voortdurend naar mogelijkheden.

Sinds 2015 maken we deel uit van de MVO kopgroep WaardZaam. Samen met vijftien andere bedrijven uit de Krimpenerwaard hebben we in april 2016 de handtekening gezet onder een energieconvenant waarin we ons verbinden aan de doelstelling: binnen drie jaar 10% minder energie verbruiken. De Milieubarometer van Stimular vormt daarbij de meetlat.

Waardzaam   Milieubarometer