Vacature Hardware Engineer

Zoek jij uitdagend werk als hardware-engineer? Dan heeft VSE Industrial Automation de baan voor jou.

VSE is een ervaren en daadkrachtige systeemintegrator; samenwerken, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn voor ons belangrijk. Of het nu gaat om onze soft- en hardware-engineers, monteurs of servicemensen.

Iedereen bij VSE heeft een passie voor techniek; wij zijn er op gebrand gezamenlijk elke klus te klaren; wij gaan door waar anderen afhaken en zetten net dat tandje bij als het echt lastig wordt. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige oplossingen, op tijd en binnen budget. Mede daardoor zijn klanten de koplopers in hun vakgebied.

Projectverantwoordelijke
Wij zoeken een hardware-engineer die bij ons team past. Tot je dagelijkse werkzaamheden behoren onder meer het calculeren, offreren, en engineeren van projecten. Ook denk je mee over de samenstelling van de hardware van een besturingssysteem en koop je de onderdelen daarvoor in.

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van projecten, projectbegeleiding, inkoop van de benodigde materialen, de gemaakte afspraken met leveranciers en klanten, urenplanning tijdens ontwerp en uitvoering van projecten, het uitwerken en bespreken van meerwerk met de klant, alsook de oplevering en nazorg van de projecten.

Je werkt daarvoor nauw samen met de collega's van de hardware-afdeling. Ook overleg je met andere afdelingen over het eventueel aanpassen van het ontwerp en heb je korte lijnen met de projectengineer over de werk- en opleveringsplanning.

HBO denk- en werkniveau
Wij zoeken een collega met een HBO denk- en werkniveau industriële automatisering, ervaring met een electrical design-pakket als Eplan P8, beheersing van de technische terminologie voor het uitwerken van offertes en elektronisch inzicht.

Bij VSE wacht je de uitdaging van een zelfstandige baan; je stuurt bijvoorbeeld de monteurs, installateurs en technici aan. Ook zorg je voor een gestroomlijnde communicatie naar klanten, leveranciers en eindgebruikers. Je hebt direct invloed op het projectresultaat; daarmee draag je bij aan het gemeenschappelijke succes van het bedrijf.

Wil je meer weten over de vacature of wil je solliciteren?
Neem dan contact op met directeur Ronald Elbers, telefoon: 0182-387166 of e-mail: rwm.elbers@vse.nl