Ordergrootte 1, terwijl u wacht

Verschillende technische partners, waaronder VSE, leverden een chocoladefabriek op die gepersonaliseerde repen maakt, binnen een half uur. En als je zo’n fabriek met een nieuw procedé in een beperkte ruimte wilt inrichten, moet je over flink wat punten heel goed nadenken.

“VSE werd ons aangeraden door een van de betrokken partijen. Zij hebben de verbinding gemaakt tussen de orderengine en de fabriek. Door die orderengine, die rechtstreeks vanuit de winkel naar de fabriek loopt, wordt normale orderafwikkeling ineens supercomplex. VSE programmeerde de interactie van de HMI’s met scanners en zorgde ervoor dat de juiste commando’s op de juiste momenten naar de juiste doseerunits worden gestuurd.” De repen worden gevolgd met behulp van RFID en nummering in de mal.

Machines en webserverapplicaties spreken niet dezelfde taal. VSE heeft de vertaalslag verzorgd zodat de vraag van de webserver op de juiste manier binnenkomt bij de cpu van de machine en de retourcommunicatie weer correct wordt verwerkt.

Lees het hele artikel.