• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven

Project Details

Nutricia

Food

20 Nov 2018
Onze opdracht:complete industriële automatisering van een afvullijn voor Nutricia, inclusief de totale elektronische hard- en software, het bekabelen en plaatsen van de besturingskast met printplaten, de hoofdzekeringen en schakelaars.

Onze technische uitdaging was:

  • De lijn zo aansturen dat elke krat op het juiste moment op de juiste plaats is om te worden afgevuld. De lange lijn stelde ook extra eisen aan het op elkaar afstemmen van de verschillende onderdelen waardoor het in bedrijfstellen zeer cruciaal is.

Wat heeft VSE gedaan omdat te realiseren?

Wat heeft VSE gedaan om dat te realiseren? VSE was vanaf het begin van het project betrokken. Hiermee was de noodzakelijke samenwerking vanaf de start geborgd. VSE is hiermee in staat geweest om vanuit het functioneel ontwerp en de mechanica de besturingsoplossing te maken. Naast de besturingsoplossing is het project volledig elektrotechnisch door VSE uitgevoerd en in bedrijf gesteld. Hierbij was ook een zeer goede samenwerking met de operators en het projectteam van Nutricia van belang.

De Ervaring:

‘Het was een groot en complex project. Op de lijn moesten veel processen op elkaar worden afgestemd, zols het handlen van het product, het verpakken en labellen. Voor een gestroomlijnde productie moesten al die onderdelen naadloos op elkaar aansluiten. Mede door de samenwerking zijn we daarin geslaagd.’

Algemeen directeur Brabant Engineering: Sjef van de Laak
Projecten

Succes Verhalen

 MARIN - revisie sleepwagen

Ingenieursbureaus Machinebouwers Projecten

MARIN - revisie sleepwagen

 Besturing windmolen bettink

Ingenieursbureaus

Besturing windmolen bettink