• info@vse.nl
 • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven

Wij zoeken hardware engineers

Motion is our drive

Hou jij net als wij van snelheid, kracht en beweging? Wil je werken met de allernieuwste technologie van onder meer Omron, Lenze, Rockwell, Siemens en Fanuc? Aan de slag met uitdagende projecten in verschillende sectoren? Dan maken we graag kennis met jou. Wij zoeken bevlogen collega’s om ons team te komen versterken: beginnende hardware engineers maar zeker ook ervaren EPLAN hardware engineers zijn welkom! 

Word jij onze collega?

  Sterk door teamwork

  Je gaat aan de slag binnen een hecht team waar iedereen voor elkaar klaarstaat. Kom je er zelf niet uit? Dan zoeken we samen naar een oplossing. In onze open kantoortuin werken collega’s van diverse disciplines samen op één werkvloer om elkaars kennis en kunde optimaal te kunnen benutten. Wij geloven in de kracht van teamwork. En het is nog gezellig ook! Je zult iedereen snel leren kennen. Want mensen zijn geen nummer bij ons. 

  Ga mee voor het Maximale!

   

  Wil je meewerken aan een complexe besturing voor een sluis, brug of kering? Met servo-techniek processen in de verpakkings- of maakindustrie optimaliseren? We doen het allemaal, en jij zoekt uit wat het beste bij jou past. Als hardware engineer selecteer je voor onze projecten de juiste hardware: PLC’s, servomotoren en frequentieregelaars, beveiligingscomponenten.

  Permanent bijleren

  Met een opleiding elektrotechniek of mechatronica (mbo of hbo) pas je goed in ons team. Heb je ervaring als EPLAN hardware engineer? Dan heb je zeker een streepje voor! Je bent echter ook welkom zonder jarenlange ervaring. Veel belangrijker vinden wij dat techniek je nieuwsgierig en enthousiast maakt.

  UL-normen, ATEX-richtlijnen en andere wet- en regelgeving kennen voor ons geen geheimen. Voor jou nog wel? Je leert het vanzelf!

  Breng gerust je eigen ideeën in: als het hout snijdt, krijgt je ruimte om ze te realiseren. Wil je bijvoorbeeld meer weten over een nieuw product? Dan sturen we je op training bij de leverancier.

  Wij investeren in jou!

  Wij gaan voor duurzame relaties. Met onze klanten, partners en met onze medewerkers. Als jij in ons wil investeren, investeren wij graag in jou. Goede arbeidsvoorwaarden, begeleiding, opleidingsmogelijkheden en groeikansen maken hier deel van uit.

  Kennismaken? Sluit gerust eens aan bij onze lunch. Op woensdag frituren we bitterballen en op vrijdag bestellen we frietjes. De werkweek afronden met een biertje? Wij hebben er het perfecte terras voor.