• info@vse.nl
 • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven

Wij zoeken een logistiek medewerker

Kom jij ons ondersteunen?

Woonachtig in de Krimpenerwaard of de Alblasserwaard en op zoek naar een deeltijdse baan bij een gezellig, dynamisch bedrijf? Wij kunnen logistieke ondersteuning gebruiken! Als jij ongeveer 4 uur per dag beschikbaar bent en een hardwerkend jong team wil ondersteunen, leren we je graag kennen!

Even kennismaken?

  Wij groeien hard

  Dat betekent dat er in onze werkplaats dagelijks veel spullen aankomen die we nodig hebben om besturingspanelen voor onze klanten te bouwen. En er gaan dagelijks ook veel pakketjes de deur uit! Bestelde materialen uitpakken en verzendingen voor klanten voorbereiden – we zijn er maar druk mee, naast onze andere activiteiten. Kom je ons helpen deze logistieke stromen in goede banen te leiden?

  Jij helpt ons

  Jij hebt een ondersteunende deeltijdse functie. Je verricht geen zwaar werk en bent niet gebonden aan harde deadlines. Het is wel fijn als je secuur kunt werken om bijvoorbeeld materiaalnummers op de juiste manier in te voeren. Heb je een rijbewijs? Dan vind je het misschien leuk om af en toe een pakketje naar een van onze klanten in de regio te brengen. Laten we samen kijken op welke manier jij ons wilt en kunt ondersteunen. 

  Wie ben jij?

  Misschien ben je gepensioneerd en lijkt het je leuk om nog wat bij te klussen voor een gezellig bedrijf in jouw buurt. Of je kiest om welke reden dan ook niet (meer) voor een voltijdse baan. Als de bovenstaande werkzaamheden je interesseren, nodigen we je van harte uit de sfeer bij ons een keer te komen opsnuiven. We geven je graag een rondleiding door ons bedrijf zodat je een goed beeld krijgt van wat we doen. 

  Wij investeren in jou!

  Als jij in ons wil investeren, investeren wij vanzelfsprekend in jou. Je krijgt een marktconforme vergoeding en (als je dat wil) kansen om bij te scholen. We helpen je de weg te vinden binnen ons bedrijf. Je zult iedereen snel leren kennen! En hoewel je slechts parttime werkt mag je altijd aansluiten bij onze lunch. Op woensdag frituren we bitterballen en op vrijdag bestellen we frietjes. We hebben een prachtig terras met uitzicht op de groene Krimpenerwaard waar we op vrijdagmiddag graag met elkaar in gemoedelijke sfeer de week afronden.