• info@vse.nl
 • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven

Wij zoeken werkvoorbereiders

Kom jij de brug slaan?

Kun jij goed schakelen en organiseren? Woon je in de regio Krimpenerwaard of Alblasserwaard en heb je interesse in techniek? Dan ben jij misschien wel onze toekomstige werkvoorbereider. Kom gerust een dagje meelopen om te ervaren of deze baan bij je zou passen!

Word jij onze collega?

  Spin in het web

  Als werkvoorbereider ben je de spin in het web tussen onze hardware engineers en panelenbouwers. Je zorgt ervoor dat de schema’s die de hardware engineers hebben gemaakt worden overgedragen aan de werkplaats en dat de panelenbouwers er snel mee aan de slag kunnen. Dat betekent dat je materialen inkoopt en de paneelbouwwerkzaamheden voorbereidt. Vervolgens bewaak je de voortgang van de paneelbouw zodat het project op de juiste wijze wordt afgerond en we onze levertijden kunnen borgen.

  Denken in oplossingen

  Je kunt goed schakelen en denkt oplossingsgericht. Het is tegenwoordig niet vanzelfsprekend om snel aan materialen te komen. Door de wereldwijde levertijdproblemen in de industrie komen spullen vaak met veel vertraging aan. Aan jou de uitdaging om indien nodig mee te denken over alternatieven zodat we onze besturingspanelen conform de afspraak met de klant tijdig kunnen uitleveren.

  Jij mag groeien

  Met een (bijna) afgerond mbo-opleiding in een technische richting pas je goed in ons team. Maar het hoeft niet: je kunt ook als leerling bij ons aan de slag. Als je techniek maar uitdagend vindt! Wij leren je graag alles wat je moet weten en kunnen om je functie goed te kunnen uitoefenen. Je zult heel snel groeien in je rol. Ook als leerling ben je een volwaardig lid van ons team. Bij VSE ondersteunen we elkaar. We doen het samen.

  Wij investeren in jou!

  Wij gaan voor duurzame relaties. Met onze klanten, partners en met onze medewerkers. Als jij in ons wil investeren, investeren wij graag in jou. Goede arbeidsvoorwaarden, opleiding, begeleiding en groeikansen maken hier deel van uit.

  Kennismaken? Sluit gerust eens aan bij onze lunch. Op woensdag frituren we bitterballen en op vrijdag bestellen we frietjes. De werkweek afronden met een biertje? Wij hebben er het perfecte terras voor.