Industrial Automation:

Slimmer en efficiënter werken

Door de wereldwijde ontwikkeling van geavanceerde computertechnologieën en het Internet of Things (IoT) zijn we in een nieuw industrieel tijdperk aangekomen. In het tijdperk van Industry 4.0, vaak ook Smart Industry genoemd, zijn automatisering en digitalisering van essentieel belang om te voldoen aan de vraag van klanten en om voorop te lopen binnen de eigen branche. VSE ontwerpt en levert high-end Industrial Automation & Motion Control oplossingen die je productie efficiënter, sneller, flexibeler en groener maken.

Starten met Industrial Automation?

Wij hebben ook een oplossing voor úw vraagstuk!

  Industrial Automation van A tot Z

  Voor de meest complexe vraagstukken op het gebied van Industrial Automation ontwerpen onze high-end Engineers de meest fantastische oplossingen. Of het nu gaat om software, elektrotechniek, paneelkasten, PLC programmering, netwerken of aandrijfmotoren, VSE verzorgt het allemaal. Integrale oplossingen zijn onze specialiteit en samen met onze partners hebben we al vele turn-key projecten succesvol opgeleverd. We starten altijd met een uitgebreide inventarisatie van de wensen en eisen, de huidige installatie, een haalbaarheidsonderzoek en een uitgebreide 3D-simulatie (Digital Twin). Een goede voorbereiding is immers het halve werk en voorkomt fouten en misverstanden achteraf. We werken met alle standaard platformen en hebben eigen modulaire software ontwikkeld. Zo kunnen we snel starten met een project en ons focussen op de unieke klantspecificaties. Kortom, VSE biedt complete automatiseringsoplossingen voor machines en procesinstallaties.

  De voordelen van Industrial Automation:

  Specialist in Industrial Automation

  Industriële automatisering biedt een hoop kansen, maar kan ook complex zijn door de vele mogelijkheden en opties. Bovendien gaat het vaak om een transformatie die meer omvat dan enkel de technische installatie. Het is daarom belangrijk om je goed te laten adviseren en te kiezen voor een partner die met je meedenkt op tactisch, organisatorisch én strategisch niveau. VSE is specialist in Industrial Automation en heeft bijna 50 jaar ervaring. Vakmanschap, maatwerk en heldere communicatie staan bij ons voorop. Daarbij hebben we een sterke focus op de totale cost of ownership (COO), rendement in de breedste zin van het woord en gaan we pragmatisch te werk. Uiteindelijk hebben we maar één doel en dat is een totaaloplossing leveren die 100% voldoet aan de gestelde eisen en wensen of deze overtreft.

  Waarom samenwerken met VSE?

  Is jouw bedrijf klaar voor Industy 4.0?

  Wil je starten met procesautomatisering en zoek je een ervaren partner die je begeleidt en ondersteunt bij zowel de strategie als uitvoering? Dan ben je bij VSE aan het juiste adres! Vul het contactformulier op deze pagina in of neem telefonisch contact op via +31 182-387166. Wij bespreken graag welke kansen en mogelijkheden er voor jouw bedrijf zijn.