Multi-Carrier-System (MCS®):

Gemakkelijk klantspecifiek produceren

Produceer je steeds vaker verschillende producten of variaties via één productielijn? En wil je de productielijn eenvoudig, snel en zonder hoge kosten configureren zonder de machine stil te zetten? Dan is een Multi-Carrier-System® de ideale oplossing!

Maximale flexibiliteit

De marktvraag ontwikkelt zich snel, de behoefte aan unieke producten en personalisatie groeit en levertijden worden steeds korter. Flexibiliteit en efficiëntie zijn dan ook steeds belangrijker. Het Multi-Carrier-System® is ontwikkeld om de productiefaciliteit flexibeler in te richten bijvoorbeeld op het gebied van etiketteren, vullen, sluiten of verpakken. Met deze innovatieve transportoplossing pas je de productielijn eenvoudig en snel aan op wisselende formaten, producttypes en verpakkingen.

Ontdek de mogelijkheden ons Multi-Carrier-System®

Vul dan onderstaand formulier in en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

  Modulair systeem

  Het MCS® is een modulair transportsysteem dat bestaat uit individuele eenheden die vrij kunnen bewegen tussen verschillende stations. Deze eenheden zijn zeer nauwkeurig te synchroniseren binnen het bestaande transportproces en kunnen zowel gegroepeerd als individueel bewegen. Dit biedt een breed scala aan mogelijkheden om het transport naar eigen wens te configureren. Dankzij de modulaire opbouw is het systeem intelligent op de plekken waar het écht nodig is. Denk hierbij aan de railsystemen op de cruciale punten. Dit brengt een aanzienlijke kostenbesparing met zich mee ten opzichte van volledig intelligente systemen.

  De voordelen van een MCS®

  Het MCS® van VSE kan geïntegreerd worden
  in alle gerenommeerde bovenliggende besturingssystemen:

  VSE, innovator in Industrial Automation & Motion

  Als System Integrator heeft VSE veel ervaring met het automatiseren van machines, productielijnen en complete fabrieken. Voor onze MCS-projecten werken wij samen met Festo, mede-ontwikkelaar van het MCS®. Binnen Nederland is VSE de enige gecertificeerde ‘Siemens Motion Control Specialist’. De combinatie van onze kennis op het gebied van industriële automatisering en de high tech mechanica van Festo vormen de perfecte combinatie om het MCS® in nieuwe of bestaande productieautomatiseringsoplossingen te integreren. VSE verzorgt hierbij de complete implementatie van het systeem: levering, programmering, integratie, testen, installatie, onderhoud en trainingen.

  Het MCS® van VSE:

  Flexibility is key

  Wil jij snel inspelen op de steeds veranderende behoefte van de markt? En wil je het rendement en de efficiëntie van je productielijn optimaliseren door deze makkelijk, snel en voordelig aan te passen? Is het antwoord ‘Ja’? Vul dan onderstaand formulier in en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Je kunt ons ook altijd telefonisch bereiken via +31 182-387166.