• info@vse.nl
 • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven

Wij zoeken panelenbouwers

Passie voor besturingskasten

Hou jij van montagewerkzaamheden en woon je in de regio Krimpenerwaard of Alblasserwaard? Lijkt het je leuk om te werken binnen een dynamisch en gezellig bedrijf? Dan maken wij graag kennis met jou! Als industrieel automatiseerder en motion control specialist zoeken wij panelenbouwers om ons team te versterken.

Maak een afspraak en loop een dagje mee!

  Handen uit de mouwen!

  We zoeken collega’s die van aanpakken weten. Je zult je bij ons niet gauw vervelen. We werken voor diverse opdrachtgevers in verschillende sectoren. We zien in de ene markt oplossingen die in de andere markt nog onbekend zijn. Daar profiteren onze klanten van, maar jij ook: je leert iedere dag bij! Met de door jou gebouwde panelen sturen wij productie- en assemblagelijnen aan, maar ook sluizen, bruggen en andere kunstwerken. Je draagt bij aan hartstikke mooie projecten!

  Moderne werkplaats

  Ons gloednieuwe bedrijfspand in Schoonhoven beschikt over een een ruime, goed ingerichte werkplaats met alle faciliteiten die je nodig hebt. Hier bouw je op basis van een (3D) tekening of schema samen met je collega’s besturingspanelen op. Je controleert de kwaliteit van de aangeleverde materialen en plaatst nauwkeurig alle componenten. Vervolgens ga je je paneel bedraden en testen. Als je het leuk vindt zullen we je ook wel eens vragen mee te lopen met de installatie van panelen bij klanten in de regio.

  Zelfstandig teamspeler

  Met een (bijna afgeronde) mbo-opleiding pas je goed in ons team. Je hoeft geen jarenlange ervaring te hebben. Veel belangrijker vinden wij dat jij plezier hebt in je werk. We zoeken collega’s die zelfstandig, systematisch kunnen werken en klantgericht denken. Je bent verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden, maar je staat er nooit alleen voor. Je maakt deel uit van een hecht team. Onze software engineers, hardware engineers, panelenbouwers en overige collega’s staan altijd voor elkaar klaar en werken nauw samen. Want als team bereiken we het beste resultaat!

  Wij investeren in jou!

  Wij gaan voor duurzame relaties. Met onze klanten, partners en met onze medewerkers. Als jij in ons wil investeren, investeren wij graag in jou. Goede arbeidsvoorwaarden, begeleiding, opleiding en groeikansen maken hier deel van uit.

  Kennismaken? Sluit gerust eens aan bij onze lunch. Op woensdag frituren we bitterballen en op vrijdag bestellen we frietjes. De werkweek afronden met een biertje? Wij hebben er het perfecte terras voor.