• info@vse.nl
 • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven

Wij zoeken software engineers (junior/senior)

Slimme software voor de industrie

Is programmeren jouw ding en vind je het leuk om industriële processen te automatiseren? Slimme softwaretoepassingen te ontwikkelen voor gerenommeerde opdrachtgevers in de industrie en infrastructuur? Dan maken we graag kennis met jou!

Word jij onze collega?

  Variatie en uitdaging

  Eentonig wordt het bij ons nooit. Als specialist in motion control en industriële automatisering zijn wij actief in tal van sectoren. Food, packaging, bouw – om er eens enkele te noemen. We zien in de ene markt oplossingen die in de andere markt nog onbekend zijn. Daar profiteren onze klanten van, maar jij ook: je leert iedere dag bij.

  Met behulp van servo-techniek en robotica automatiseren wij productie- en assemblagelijnen. Daarnaast leveren wij de besturing van bruggen, sluizen en andere infrastructuurwerken. We zijn ook steeds vaker betrokken bij duurzame energieprojecten. Denk aan het besturen van windmolens of de elektrificatie van bouwmaterieel. Kortom: volop variatie, en jij bepaalt welke projecten het beste bij je passen.

  Innovatieve oplossingen

  Van dashboarding tot artificial intelligence en simulatie. Je gaat aan de slag met de allernieuwste ontwikkelingen binnen de industriële automatisering. We geven je graag de mogelijkheid om te experimenteren met nieuwe tools en technieken. Je werkt met innovatieve software van onder meer Siemens, Omron, Allen Bradley en Lenze. Aan jou de uitdaging om altijd te kijken naar het ‘waarom’ van de klantvraag. De kans is namelijk groot dat het eenvoudiger kan dan de opdrachtgever denkt. Je maakt slimme softwareoplossingen die voldoen aan de functionele eisen en adviseert klanten over het verbeteren of standaardiseren van hun bestaande software.

  Zelfstandig teamspeler

  Met een een mbo- of hbo-opleiding en kennis van software voor PLC’s, motion controller en/of bedieningsinterfaces pas je goed in ons team. Wat je nu nog niet kent of kunt zul je vanzelf leren. We zoeken collega’s die zelfstandig kunnen werken, maar je staat er nooit alleen voor. Je maakt deel uit van een hecht team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Kom je er zelf niet uit? We helpen je graag. In onze open kantoortuin zitten alle disciplines op één werkvloer. Dus behalve software engineers ook hardware engineers en mechatronici.  Een leerrijke, dynamische omgeving, maar ook gezellig!

  Wij investeren in jou!

  Wij gaan voor duurzame relaties. Met onze klanten, partners en met onze medewerkers. Als jij in ons wil investeren, investeren wij graag in jou. Goede arbeidsvoorwaarden, opleiding, begeleiding en groeikansen maken hier deel van uit.

  Kennismaken? Sluit gerust eens aan bij onze lunch. Op woensdag frituren we bitterballen en op vrijdag bestellen we frietjes. De werkweek afronden met een biertje? Wij hebben er het perfecte terras voor.