• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven

Project Details

OMVE

Food

20 Nov 2018
Onze opdracht: Het gebruikersmanagement van een complete pilot-unit in de HMI inrichten, extra functionaliteit toevoegen en het geheel opleveren en testen.

Onze technische uitdaging was:

  • Ieder project is klantspecifiek qua procesinrichting en platform. Modulair opbouwen van software is daarom een belangrijk onderwerp

Wat heeft VSE gedaan omdat te realiseren?

“VSE heeft ons geholpen met theorieën en het nadenken over standaardisatie. Het is een hele mooie manier van kruisbestuiving, en dat geeft een belangrijke meerwaarde. We kunnen volop profiteren van hun ervaring en kennis. Het samenwerken met VSE geeft een stevige basis. Je merkt aan alles dat er een gedegen organisatie achter staat. Ze kennen alle automatiseringsplatformen en nu dus ook de OMVE-machines. Als je kijkt naar de structuur van hun software, de opbouw van functieblokken en hoe de typicals eruit zien, dan zie je hun ervaring daar doorheen. Ze werken met een heldere structuur en een flexibele opbouw die makkelijk aan te passen is. Dat is helemaal gericht op de toekomst. Wil je een klep wijzigen dan is dat nu maar één wijziging.”

De Ervaring:

“We zijn heel goed van start gegaan in de samenwerking en die is echt toekomstbestendig. We denken nu anders over softwareopbouw van andere platformen.”

Projecten

Succes Verhalen

 Chocoladefabriek van Tony's Chocolonely

Foodindustrie Projecten

Chocoladefabriek van Tony's Chocolonely

 OMVE

Foodindustrie Machinebouwers

OMVE