• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven

Project Details

Andritz Gouda bv

Food

20 Nov 2018
Onze opdracht: Als vaste partner het uitvoeren van industriële automatisering; van de enkele besturing voor een machine tot het op basis van functionele specificaties engineeren en bouwen van de complete besturing van een productielijn, inclusief het op locatie in gebruikstellen.

Onze Technische uitdaging was:

  • Het voor een grote variatie aan machines en productielijnen ontwerpen van de complete besturing waarbij klantgericht meegedacht wordt over praktische oplossingen

De Samenwerking:

Wat heeft VSE gedaan om dat te realiseren? Andritz en VSE zijn al jarenlang partners. Op basis van die ervaring en de kennis die daarmee is opgebouwd wordt voor elk project een specifieke machine of productielijn gebouwd. De wens van de eindafnemer staat daarbij centraal met flexibel daarop inspelen als een belangrijk uitgangspunt voor de samenwerking. Voor VSE is dat dagelijks werk; een tweede natuur. Door gericht mee te denken kan er bovendien in elke fase van de productie gezocht worden naar een geschikte oplossing; of het nu een technische vraag is of een specifieke wens van een klant.

De Ervaring:

‘De meerwaarde van VSE zit ‘m in het flexibel kunnen reageren op elke vraag; over de volle breedte van industriële automatisering.VSE heeft aan één woord genoeg, denkt continu mee en er zijn altijd engineers voor handen om een klus te klaren. Voor ons is dat belangrijk om snel op een klantvraag te kunnen reageren.

Procurement manager Remko de Vries.

Projecten

Succes Verhalen

 MARIN - revisie sleepwagen

Ingenieursbureaus Machinebouwers Projecten

MARIN - revisie sleepwagen

 Ecolab - herstel productielijn

Machinebouwers Projecten

Ecolab - herstel productielijn

 BELO groep - beveiligen werkkuilen trams

Infra Rail Machinebouwers

BELO groep - beveiligen werkkuilen trams