Armpje drukken op New Industries 2016

Armpje drukken als demonstratie van technische expertise, dat ligt niet direct voor de hand. En dingen die niet voor de hand liggen, daar prikkelen we bij VSE graag mee.

Op het demoplein van het evenement New Industries 2016 vind je dit mooie staaltje techniek dat met uiterste precisie werd geprogrammeerd door de software-engineers van VSE. Het armworstelen met de AWD (Arm Wrestling Device) werkt als volgt: Gedurende de eerste seconden meet de AWD de drukkracht en bepaalt zo de sterkte van zijn tegenstander. Hij past zijn inspanning aan op de afzonderlijke speler. Vervolgens gaat hij steeds iets minder hard terug drukken. Uiteindelijk kan iedereen dus van de AWD winnen, zelfs degene die zijn pink gebruikt.

Dat vraagt een nauwkeurig programmeren van een bewegend deel. Een maatwerkoplossing. Tja, en dat is waar we goed in zijn.

Zien we jou ook? 6, 7 en 8 december van 10.00 tot 18.00 uur. Extra reden om te komen: Voor de armdrukkers die het aandurven tegen de AWD is er iedere dag een prijs te winnen. Voor meer informatie kijk je hier: http://bit.ly/2gHL6fm. Gelijk registreren voor bezoek kun je hier: http://bit.ly/2gO3zK4

image002