• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 Met Siemens en partners naar de SPS in Neurenberg

Met Siemens en partners naar de SPS in Neurenberg

Als Motion Specialist van Siemens Nederland hebben wij deelgenomen aan een bezoek van Siemens met partners aan de SPS in Neurenberg. Een gezellige en zeer inspirerende reis. Wij hebben prettige contacten gelegd en onze kennis verruimd. Maar ook ideeën opgedaan hoe wij onze klanten met behulp van het Siemens-portfolio nog beter kunnen helpen hun efficiëntie en duurzaamheid naar een hoger niveau te tillen. 

De SPS is ’s werelds grootste vakbeurs voor intelligente, digitale automatisering. Ruim duizend bedrijven presenteerden er van 8 t/m 10 november hun nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering en digitalisering. Door corona kon de beurs in 2020 en 2021 niet doorgaan. De verwachtingen waren dan ook hooggespannen!

Met Siemens en partners naar de SPS in Neurenberg
Radboud van Dusseldorp in gesprek op de stand van Siemens.

Boeiend programma

Siemens had op het beurscomplex in Neurenberg een hele hal afgehuurd om zijn innovaties aan een internationaal publiek te laten zien. Na een introductie door Dirk De Bilde, CEO van Siemens Nederland, en enkele informatieve lezingen, kregen wij een oriënterende rondleiding over de enorme Siemens-stand. Vervolgens hadden we ruim de tijd om verder in gesprek te gaan met een of meerdere van de 500 aanwezige Siemens-specialisten. Tussendoor werd ons een goed verzorgde lunch en koffietafel aangeboden. De dag werd afgerond met een gezellig ‘Frankisch diner’ bij Wirthaus Hütt’n in het oude centrum van Neurenberg.

Sterke samenwerking

Met Siemens en partners naar de SPS in Neurenberg
Met behulp van het Siemens Motion Control portfolio verhogen wij de efficiëntie en duurzaamheid van onze klanten.

“Een indrukwekkende ervaring”, aldus Radboud van Dusseldorp, commercieel technisch manager bij VSE. “Het was prachtig om op één grote beursvloer alle slimme technologie te zien waarmee Siemens en zijn partners de industrie verduurzamen en slagvaardig houden. En uiteraard ook ontzettend leuk om na een lange coronapauze veel bekenden weer eens persoonlijk te kunnen ontmoeten. Je kon duidelijk merken dat iedereen er weer aan toe was. Het bezoek aan de beurs was door Siemens van a tot z perfect georganiseerd. Wij hebben dan ook geen moment spijt van onze deelname. In gesprek met elkaar zijn er veel goede ideeën opgeborreld hoe wij ons partnership op het gebied van Motion Control verder kunnen uitbouwen.”