• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 Update nieuwbouw

Update nieuwbouw

Het wordt wel eens tijd voor een update. Want aan de ene kant vliegt de tijd, maar aan de andere kant heeft het de nodige voeten in aarde voordat er bij een project van een dergelijk omvang zelfs maar een schop de grond in kan.

En als de plannen eenmaal zijn gemaakt, tja, dan wil je liever vandaag dan morgen naar je nieuwe werkplek. Zeker als die zo mooi wordt als de plannen. Want wat is er nou fijner dan een spiksplinternieuwe werkruimte te kunnen betrekken, met alle moderne middelen en technieken?

Desgevraagd vertelt Arjan Verburg van Projectontwikkelaar Verstoep ons over die moderne technieken. Die vooral te maken hebben met duurzaamheid en hernieuwbare energie. “We zijn op dit moment bij de gemeente bezig met de aanvraag voor een aantal windmolens. Daarnaast wordt het hele project gasloos aangesloten, zoals sinds medio vorig jaar de norm is, en zijn er zonnepanelen en laadpalen voorzien.”

Robert Vonk van VSE laat zien hoe met Unisol Paneelcontructies de indeling van de werkplaats wordt geoptimaliseerd. “We kunnen die dan geheel volgens onze wensen inrichten. Dat werkt echt heel mooi.” Ook de andere puntjes komen langzaam maar zeker op de i. Wat de looproutes zijn bijvoorbeeld, en of iedereen op een slimme manier van en naar zijn werkplek kan, zonder anderen in de weg te lopen. Een gangetje kan nu nog makkelijk worden verplaatst.

Naar verwachting zal rond de bouwvak dan echt gestart worden met de bouw en kan een jaar later de adreswijziging een feit zijn. Wat duurt wachten toch lang!