VSE viert nominatie Business Succes Award

VSE is genomineerd voor de Business Succes Award 2015 en dat wil het bedrijf weten ook.

Om te vieren dat VSE 'best in class' is geworden in de categorie industriële automatisering werden de collega's in het zonnetje gezet. Onder een stralende hemel genoten ze van een barbecue.

Een feestelijke bijeenkomst met een nautisch tintje omdat die dag Juup Wullems met zijn zusje en ouders een vaartochtje maakte op de Loosdrechtse plassen. Het was de prijs die de scholier had gewonnen door de flessenpost die hij vond, te retourneren.

Juup Wullems VSE Business Succes Award 2015 (3)De fles was in Duitsland in het water gegooid door Alexander Pirich, ontwerper van de boot waarmee Juup het water op ging. Samen met directeur Ronald Elbers van VSE werkt hij aan een boot met een hybride motor die past bij de duurzame innovatieve koers van de bedrijven.

Juup vond de fles op een strandje aan de Waal waar hij aan het spelen was. De strandvondst viel hem op toen anderen er naar keken, maar de fles uiteindelijk lieten liggen. Nadat hij de fles mee naar huis had genomen, bleek dat hij een vaartochtje met een van de boten van Alexander had gewonnen.

Deze week kreeg hij de prijs in de vorm van een tocht met een mahonie houten jacht. Juup had het zichtbaar naar zijn zin, vooral toen hij even aan het roer van de gestroomlijnde boot mocht plaatsnemen. 'Het was een leuke middag waar de hele familie van heeft genoten', blikt Ronald Elbers terug.

Barbeque VSE Business Succes Award 2015'Voor alle aanwezige collega’s was de barbecue de beloning voor hard werken. Het was een bedankje voor het mooie resultaat van de nominatie. We wilden het personeel in het zonnetje zetten en dat kon letterlijk', zegt Ronald lachend.

'Het was een prachtige dag om een klein feestje te vieren voor wat we nu hebben bereikt. Het hele team werd gefeliciteerd met het behaalde succes en was daar zichtbaar blij mee. De nominatie is tenslotte een gezamenlijke inspanning.'

De branchewinnaars van de Nationale Business Succes Award zijn wekelijks te zien in het tv-programma De Succesfactor op RTL 7, zondag 12.55 uur. De opnames voor VSE zijn inmiddels gemaakt en zullen op 6 september om 12.55 uur worden uitgezonden.