• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 Barometer Plus – Goed in beeld

Barometer Plus – Goed in beeld

Je hebt er al misschien iets van meegekregen, dat we bij RTL Z meewerken aan De Barometer Plus. Aflevering één is inmiddels uitgezonden, maar in aflevering twee valt heel wat te smullen.

In aflevering twee, die op de rol staat voor zondag 10 januari om 10.00. Daarin staat het onderwerp duurzaamheid centraal. Deze week waren er opnames in ons nieuwe pand en mocht Radboud het onderwerp toelichten.

Ons pand is natuurlijk een prachtig visitekaartje, maar wat nog veel meer voor ons spreekt – en altijd al heeft gedaan – zijn de projecten bij de klanten. Als systeemintegrator je klanten verder helpen met oplossingen die de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid en efficiëntie combineren met een verbeterd rendement, daar worden we blij van. En nu kunnen we dat ook nog eens extra uitstralen. Kijk je mee?

In deze aflevering laten we je zien wat onze kernwaarden op dit gebied zijn, wat er speelt in de sector, wat we doen voor klanten en hoe we slimme oplossingen hebben toegepast in ons eigen pand. Stiekem gewoon om te showen natuurlijk. Wat we allemaal kunnen. En waar onze klanten van kunnen profiteren.

Deze tweede aflevering kun je dus zien op zondag 10 januari om 10.00 uur en wordt herhaald op dinsdag 12 januari om 15.30 uur, donderdag 14 januari om 16.30 uur en zaterdag 16 januari om 16.00 uur. Kans genoeg dus! Check voor de zekerheid de digitale tv-gids kort van tevoren.

 

 

 

Terugkijken naar aflevering 1?