• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 Gouden tip : “Jij past heel goed bij VSE”

Gouden tip : “Jij past heel goed bij VSE”

Hoe hij in aanraking kwam met VSE? Op de beste manier, zo lijk het! Tijdens zijn bbl-opleiding werd hij getipt. De tip kwam van een collega bij zijn eerste leerbedrijf. “Het is een leuk bedrijf en daar pas jij echt wel heel goed bij.” Meer aansporing had Raydan Danial niet nodig. En terugblikkend op de afgelopen tijd, was het een hele goede tip!

Bbl-opleiding
“Ik volgde de bbl-opleiding elektrotechniek en dan in de industrie. Dus ja, dat past goed bij VSE. Het werk is heel afwisselend. Fred en Carel hebben me onder hun hoede genomen en met Dirk Jan mocht ik al snel mee naar Woltman, daar hebben we samen de kop van een funderingsmachine bekabeld, van een hele nieuwe machine. Ik heb het erg naar mijn zin en VSE heeft mijn contract verlengd, en ze zijn ook tevreden over mij. Iedereen bij VSE is heel erg behulpzaam. Mensen willen je echt iets leren en nemen uitgebreid de tijd voor je.”

Hij is in de eerste periode vooral bezig geweest met de paneelbouw van de decorators van Belvac. En we spreken hem op zijn eerste grote buitenklus: de werkkuilen op de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf in Amsterdam. “Mijn taak is het bekabelen en monteren van de bordeskasten, de kuilhefplateaus en de hoofdkast.”

 

 

 

 

 

 

Echte aandacht
“Bij VSE merk je echt dat mensen aandacht voor elkaar hebben. Een paar maanden geleden werd het jubileum van Fred gevierd en dat was bij mijn vorige bedrijf echt heel anders. Er was hier echt heel uitgebreid aandacht voor de persoon en dan gaf een heel mooi gevoel.”

“Ik ben ook echt wel trots op het eerste project van Belvac, en als mensen dan vragen wat ik precies voor werk doen, dan laat ik die foto’s altijd zien. Ik zou ze nog wel heel graag in levenden lijve aan het werk gezien. Het is echt een hele gave machine!”

Hij begon nog in het oude pand en heeft ook de nodige voetstappen gezet bij de installatiewerkzaamheden in het nieuwe pand. “Het nieuwe pand is heel erg mooi geworden. En het is wel fijn dat ik daar aan mee mocht werken.”

Sportief
Buiten het werk is Raydan behoorlijk sportief ingesteld. Voetbal en de sportschool zijn daarbij zijn voornaamste hobby’s. Tja en dat lag natuurlijk een hele poos stil. Dus heeft hij zich moeten vermaken met gamen. Hij verheugt zich op het weer écht kunnen sporten.

Raydan vluchtte negen jaar geleden van Irak naar Nederland. Hij zat toen in het tweede jaar van het vmbo. En inmiddels is een familiebezoek als vakantie gelukkig mogelijk!