• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 Het jaar loopt op zijn eind

Het jaar loopt op zijn eind

Tijd voor een kleine terugblik en natuurlijk een beetje een vooruitblik. Want was 2019 al een bijzonder jaar – we kregen een paar mooie veren op onze hoed als partner van grote wereldspelers en van flink wat klanten – 2020 wordt voor ons minstens zo bijzonder.

Onze agenda puilt namelijk alweer uit met prachtige projecten die we samen met klanten en samen met partners mogen gaan uitwerken. In binnen én buitenland en in diverse markten.

Bovendien is 2020 nou eenmaal een mooi getal en daarnaast wordt het een beetje extra bijzonder vanwege onze nieuwbouw. De feestelijk paal is geslagen en in 2020 gaan we een pand betrekken dat ons de uitstraling geeft die past bij onze reputatie. En die reputatie, die is ergens op gebaseerd. Zo werkt dat over het algemeen tenminste wel.

Terugblik
Heel even dan. Want dit jaar kregen we dus die veren, maar zetten we zelf ook – zoals je van ons gewend bent – onze klanten in het zonnetje. Soms met onverwacht resultaat. Zo vonden enkele van de verhalen die we iedere maand weer optekenen over onze klanten en hun mooie projecten, hun weg naar een breder publiek. Contacten met de vakpers hebben zo een olievlek tot gevolg.

Daarnaast kon je lezen dat we druk bezig zijn met onze organisatiestructuur. Nieuwe collega’s vertelden hun verhaal en gaven uiting aan hun ideeën. Begin volgend jaar ga je hier als klant al iets van merken. Want groeien doe je niet alleen, daar heb je je klanten bij nodig. En daarvoor is het afstemmen op de wensen van die klanten een belangrijk gegeven. Anyway, wordt vervolgd.

Jouw plannen?
En misschien heb je zelf ook wel mooie plannen die met je ons wilt delen. Of waar je onze mening over wilt horen. Want je weet het: hoe eerder je een specialist aan tafel haalt, hoe beter dat is voor het uiteindelijke resultaat. Je wint er serieus een hoop tijd mee.

Koffie?

Mail naar verkoop@vse.nl of bel naar +31 182 387 166.

 

Afbeelding oudjaar F.Hermann en F. Richter via Pixabay