• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 Ondernemerskring Krimpenerwaard te gast bij VSE

Ondernemerskring Krimpenerwaard te gast bij VSE

Eindelijk kan het weer: elkaar persoonlijk ontmoeten om te netwerken en kennis te delen. Op 28 oktober was De Ondernemerskring Krimpenerwaard met een groot aantal leden te gast bij VSE voor een rondleiding door het nieuwe pand en een gezellige netwerkborrel.

De Ondernemerskring Krimpenerwaard ontstond in 2019 uit een fusie tussen de voormalige ondernemerskringen in Stolwijk-Haastrecht-Vlist, Bergambacht, Schoonhoven en Nederlek. De kerncomités hebben als rol ondernemers te verbinden. “Dit was de afgelopen 1,5 jaar vanwege corona niet eenvoudig”, zegt Corné van Roest, voorzitter van het kerncomité Schoonhoven. “We hebben onder meer digitale ledenvergaderingen georganiseerd en kerstpakketten verstuurd, maar we zijn ontzettend blij dat we elkaar nu ook weer persoonlijk kunnen ontmoeten.”

Rondleiding

De eerste fysieke ontmoeting sinds maanden vond plaats in het vorig jaar opgeleverde nieuwe pand van VSE. Directeur Ronald Elbers heette de leden van de Ondernemerskring Krimpenerwaard hartelijk welkom. “Wij wilden bij de opening van ons pand een groot feest geven, maar dat liep even anders”, zei Elbers. “We zijn dan ook blij onze mede-ondernemers in deze regio vandaag te mogen ontvangen.”

Bezoek Ondernemerskring Krimpenerwaard
Rondleiding door het VSE-pand.

Commercieel technisch manager Radboud van Dusseldorp presenteerde bondig de activiteiten van VSE als industrieel automatiseerder en motion specialist. “Wij zijn sterk in high-end engineeringsprojecten van hoge kwaliteit en werken voor diverse doelgroepen: machinebouwers, maar ook overheden, onderzoeksinstituten en bedrijven uit diverse sectoren. We zijn trots op al onze mooie klanten.”

Samen sterker

De Ondernemerskring Krimpenerwaard telt ca. 300 leden waarvan er 80 uit Schoonhoven komen: van zzp’ers tot het MKB en grootbedrijven. Om de slagkracht van regionale ondernemers te versterken is een ‘aanvalsplan’ opgesteld met aandacht voor onder meer vitaliteit, economie en werkgelegenheid in de Krimpenerwaard. Het organiseren van events is een van de speerpunten.

Na de rondleiding door het VSE-pand genoten de bezoekers van een drankje en een hapje.

“Ontzettend leuk dat we in dit prachtige en duurzame pand van VSE een netwerkbijeenkomst kunnen organiseren”, zei Corné van Roest. “Dit voelt, na de lockdown, een beetje als een nieuwe start: we kunnen er eindelijk weer voor gaan. Vanuit deze positieve vibe gaan we de komende tijd dit soort evenementen vaker organiseren en ervoor zorgen dat nog meer bedrijven lid worden van onze organisatie. Samen staan ondernemers sterker!”

(Foto’s Rob Glastra – www.glastrafoto.com)