• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 Teambuilding in Winterberg

Teambuilding in Winterberg

Zo af en toe moet de boog even ontspannen. En is het goed om met elkaar op stap te gaan om daarna weer met hernieuwde energie en teamspirit aan de slag te kunnen.

Teambuilding heet zoiets wel met een goed Nederlands woord. Met zijn allen hadden we een mooi programma vol ontspanning, competitie en samenwerken. We tekenden een paar quotes op:

“Ik vind dat we bevestigd hebben dat we bij VSE een hechte en leuke groep collega’s hebben.”

“Het evenement was fantastisch georganiseerd met veel afwisseling en leuke activiteiten. Daarnaast hadden we mooi weer en een leuke locatie waardoor het maximaal genieten was.”

“Leuk uitje, goed georganiseerd en enthousiaste begeleiding!”

“Het weekend naar Winterberg heb ik ervaren als een goed gezellig weekendje weg. In het weekend heb ik mijn collega’s beter en van een andere kant leren kennen. Het skiën verliep voor mij en sommige andere collega’s niet altijd even soepel, maar met vallen en opstaan is iedereen ongedeerd weer terug naar huis gegaan.”

 

“Het was een gezellig weekend met z’n allen met een uitstekend weertje. De activiteiten waren goed geregeld en de sneeuwhoeveelheid viel me alles mee.”

“Het zal voor de volgende keer voor de organisator een leuke uitdaging worden om het te overtreffen!”

“Na een paar weken in spanning afgewacht te hebben is het weekend allesbehalve tegengevallen. De verwachte regen bleef weg en maakte plaats voor een heerlijk zonnetje en wat al het andere betreft had de organisatie het helemaal voor elkaar!”

 

“Zelfs met een gezonde hoeveelheid spierpijn ben ik niets tekortgekomen en heb ik van iedere minuut kunnen genieten.”

Directeur-eigenaar Ronald Elbers: “Ik ben enorm trots op een fantastisch goed, leuk sterk team.”