• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 Update Nieuwbouw

Update Nieuwbouw

Rijd je langs het ontwikkelgebied Zevender in Schoonhoven, dan zie je sinds vandaag een prachtige container met billboard op de plaats waar de nieuwbouw van VSE zal verrijzen. Broodnodige nieuwbouw die tegelijk veel kansen biedt om te laten zien waar wij voor staan.

In die nieuwbouw kan de ambitie van VSE ook nog eens verder ontwikkelen en kom je als klant voortaan op bezoek bij een aantrekkelijk pand waar die ambitie vanaf spat! Met een werkgroep wordt invulling gegeven aan de meest optimale werkomstandigheden en inrichting van de werkvloer en andere ruimtes. Dat gaat van de routing in de werkplaats tot het stimuleren van creativiteit en technologische innovaties.

“Het enthousiasme van de mensen is aanstekelijk,” zo horen we van Bouwina. “Je merkt aan alles dat VSE een organisatie is die volop in ontwikkeling is. Het is heel mooi om daar een onderdeel van te mogen zijn.”

De vergunning is afgegeven, de aanbesteding loopt en als het een beetje meezit gaat ergens eind september of begin oktober de eerste paal de grond in. En zoals vaak, dan gaat het hard! We houden je op de hoogte.