• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 VSE bij RTL 7 in de herhaling (video)

VSE bij RTL 7 in de herhaling (video)

VSE is komende zaterdag 12 september opnieuw te zien bij RTL 7. De zender herhaalt dan de aflevering van ‘De Succesfactor’ waarin aandacht wordt besteed aan het in industriële automatisering gespecialiseerde bedrijf.

Het tv-programma zet wekelijks de branchewinnaars van de Business Succes Award in de spotlights.

VSE is branchewinnaars in de branche motion control en is daarmee genomineerd voor de prestigieuze Business Succes Award. VSE kan door de nominatie worden gekozen tot beste bedrijf van Nederland.

Het bedrijf is volgens de Nominatiecommissie een expert op het gebied van motion control, een discipline binnen de industriële automatisering. Behalve dat heeft VSE volgens de commissie een ijzersterke positionering en uitstekende reputatie.

Snelheid en precisie
De opnames werden gemaakt bij maritiem onderzoekinstituut MARIN. ‘We hebben onder meer een heel specifieke oplossing ontwikkeld voor een 35 ton wegende sleepwagen waar proeven voor de scheepvaart mee worden gedaan’, legt directeur Rob Brager uit. ‘Door onze motion-oplossing komt de enorme kolos binnen luttele seconde op topsnelheid en wordt daarna heel precies tot stilstand gebracht. Essentieel daarbij is dat de snelheid uiterst constant en nauwkeurig blijft. De marge is slechts 0,1 procent. MARIN is voor VSE daarom een van de aansprekende voorbeelden van motion control. We zijn thuis op het snijvlak van precisie en snelheid’, aldus Brager.

Die opmerking klonk ook door in de beoordeling van de nominatiecommissie ‘VSE acteert al decennia in tal van sectoren op het allerhoogste niveau en zet klanten door middel van slimme automatisering op voorsprong. Dit kan VSE, omdat zij altijd op de hoogte is van de laatste stand der techniek. Bovendien kan VSE zich beroepen op een serie aan best practices waarmee over een groot aantal jaren bij bedrijven van naam ervaring is opgebouwd.’

De herhaling van de uitzending met VSE in de ‘Succesfactor’ is aanstaande zaterdag 12 september op RTL 7. Het programma begint om 13.30 uur.