VSE was erbij – MTE

Overal in het nieuws buzzt het over de uitdagingen voor technische diensten. Gebrek aan personeel, gebrek aan kennis, welke kennis is er überhaupt nodig. En hoe complex worden de systemen nog.

Risico op risico op risico. Wat kun je doen? Wie kan je helpen? Waar doe je goed aan? Hoe ziet een engineer of een operator nog wat belangrijk is?

Jullie weten het, we houden ons voortdurend bezig met dergelijke uitdagingen. Want diezelfde technologie die maakt dat het gevoel er is dat er meer kennis nodig is, maar kan er ook voor zorgen dat met minder mensen meer werk verzet kan worden.

Die technologie kan worden gebruikt voor innovaties. Het vakblad Automatie | PMA organiseerde in september een kennisuitwisseling onder de naam Maintaining the Engineer. Over hoe technologie kan helpen, met informatie van verschillende kanten. Over hoe je door de bomen het bos ziet. Uit ervaring en van mensen die bezig zijn met die toekomst slim vorm te geven.

Het was een dag vol inhoud met verhalen van de mensen met vooral de voeten op de vloer en mensen met vooral het hoofd in de materie.

Natuurlijk was VSE daarbij aanwezig. Sterker nog: We hadden een belangrijke inbreng in het programma. En onze Ron Verleun vertelde hoe de rol van de systeemintegrator verandert. En hoe je slim kunt inspelen op de mogelijkheden. Kon je er niet bij zijn, dan vertellen we je een volgende keer meer over hoe dat dan zit. Want de kennis die we hebben, tja, daar zijn we best een beetje trots op.

Niks mis mee, toch?

Bel Ron voor een afspraak als je in gesprek wilt over de rol van een integrator. 06 24 932 191