WoTS in volle voorbereiding

Net als twee jaar geleden doet VSE actief mee aan de World of Technology & Science. En net als twee jaar geleden gaan we verder dan de gebruikelijke stand.

“We hebben ervoor gekozen ons vooral op het Robotica Paviljoen te profileren”, zegt marketing manager Ron Verleun. “We staan er op standnummer 10C038. Naast onze hygiënische robot kunnen bezoekers ook kennismaken met twee andere VSE-expertises: motion en hygiënische productie.”

Het Robotica Paviljoen is een nieuw initiatief waar organisatoren FEDA en FHI niet alleen robots willen laten zien, maar ook aanverwante thema’s als integratie, slimme software, vision en robotveiligheid. Het paviljoen bevind zich in het hart van Hal 10 op het grensvlak van de werelden World of Motion & Drives en World of (Factory) Automation.

World of Technology & Science vindt van 4 tot en met 7 oktober plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en is het belangrijkste evenement op het gebied van industriële automatisering in de BeNeLux. De beurs niet bezoeken is dus eigenlijk geen optie. U kunt zich daarom via deze link alvast inschrijven. https://www.databadge.net/wots2016/reg/?link=8570f5d321cf90a47bd7

Dit artikel op uw website?

Wilt u dit artikel overnemen op uw eigen website of blog, dan is dit toegestaan mits u:

  • ons hiervan op de hoogte stelt;
  • onderaan het artikel een link opneemt naar deze pagina;
  • het artikel integraal overneemt, inclusief de hyperlinks in de tekst.