• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 15 juni 2023: Functional Safety Kennisevent

15 juni 2023: Functional Safety Kennisevent

Wil jij als machinebouwer in één dagdeel je kennis vergroten over het toepassen van Functional Safety met Cybersecurity en Digital Twin? Kom dan naar het gratis kennisevent van VSE Industrial Automation en Routeco Netherlands op 15 juni 2023.

Routeco Netherlands is exclusief value added distributiepartner van Rockwell Automation in Nederland. Samen met VSE helpt Routeco machinebouwers hun machines zowel technisch als commercieel naar het hoogste niveau te tillen. Dit op basis van het brede portfolio van Rockwell Automation voor industriële automatisering. Machinebouwers kunnen hierdoor de Total Cost of Ownership verlagen, service en onderhoud aan hun machines winstgevend maken en het productievolume van hun machines maximaliseren, waarmee ze de binding met hun klanten versterken.

What is new in Safety?

Routeco en VSE leveren oplossingen voor Smart Machines in de breedste zin van het woord: intelligent, krachtig, zuinig, efficiënt én veilig. Voor het borgen van de functionele veiligheid wordt een scala aan oplossingen geboden: van veiligheidsrelais tot en met geïntegreerde Safety. Samen hebben we alle kennis in huis over de laatste wet- en regelgeving op het gebied van Functional Safety en de technologische invulling hiervan. Tijdens het kennisevent word je bijgepraat over actuele ontwikkelingen in de Safety-wetgeving en nieuwe oplossingen voor Safety én Cybersecurity.”

Digital Twin

Ook tonen we hoe je met een Digital Twin je machine virtueel kunt opbouwen en haar functionaliteit (inclusief Safety) kunt testen. Werken met een Digital Twin kan je time-to-market aanzienlijk verkorten. Geen overbodige luxe in tijden van leveringsvertragingen bij veel producten!

Agenda

Bekijk / download de uitnodiging:

Gratis: Machinery Safebook 5

Als deelnemer ontvang je een goedgevulde goodiebag met daarin onder andere de nieuwste editie (5) van het Machinery Safebook. Deze bevat informatie over EN ISO 13849-1 en toepassingsvoorbeelden met berekeningen van het Performance Level, geeft informatie over de beginselen van machineveiligheid, relevante normen en methoden voor een veiligheidsimplementatie.

Datum en tijd

Donderdag 15 juni 2023 | 09:00-13:00

Locatie

VSE Industrial Automation | Opaalstraat 10, 2872 ZR SCHOONHOVEN

Aanmelden voor het Functional Safety event bij VSE

Wil jij als machinebouwer in één dagdeel je kennis vergroten over het toepassen van Functional Safety met Cybersecurity en Digital Twin?

Kom dan naar het gratis kennisevent van VSE Industrial Automation en Routeco Netherlands op 15 juni 2023. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.