Armpje drukken op Motion & Drives

Tijdens Motion & Drives zal VSE wederom een een bijzondere krachtmeting faciliteren. De armdrukmachine die samen met Mevi en Brabant Engineering tot stand kwam is een mooi voorbeeld van de kracht van slimme samenwerking. En de sterkste armworstelaar kan er nog een leuke prijs mee winnen ook.

Het is echt bijna zover. Donderdag aanstaande is de eerste editie van Motion & Drives. Naast hoofdsponsorschap, zal VSE op originele en interactieve wijze uitleggen hoe je de wereld op een slimme manier in beweging brengt.

Samen sterk
Natuurlijk is armpjedrukken - helemaal tegen een robotarm - een individuele inspanning. En ook kan er maar één iemand met de hoofdprijs naar huis. Toch gaat het bij deze demonstratie vooral over samenwerken. De samenwerking met Mevi en Brabant Engineering, waarbij VSE als motionexpert de arm programmeerde. En de centrale vraag of u samen met VSE misschien sterker zou staan door met dezelfde componenten net dat beetje extra uit uw applicatie te halen.
Had u zich nog niet geregistreerd en wilt u toch naar Motion & Drives? Schrijf u dan heel vlug hier in. Laatste kans!
Had u zich al wel ingeschreven en wilt u het wel eens tegen een robotarm opnemen? Zorg dan dat u tijdens de pauzes tijdig op de VSE stand bent en uw vistekaartje bij de hand heeft. Het aantal worstelmomenten is beperkt .

Tot donderdag!

Dit artikel op uw website?

Wilt u dit artikel overnemen op uw eigen website of blog, dan is dit toegestaan mits u:

  • ons hiervan op de hoogte stelt;
  • onderaan het artikel een link opneemt naar deze pagina;
  • het artikel integraal overneemt, inclusief de hyperlinks in de tekst.