Je wint. En dan.

Wat een geweldig gevoel om branchewinnaar bij de National Business Success Award te zijn in de branche waar het voor ons om draait. Motion control. Je kijkt elkaar even aan en denkt: en nu doorpakken. Nu is het moment om te laten zien wie we zijn en wat we kunnen. Als je dan toch zo’n prestigieuze prijs wint, dan is je kop al boven dat maaiveld uit, en kan een extra stukje geen kwaad.

En hoe pak je dat dan aan? Nou, je naam verbinden aan een nieuw evenement in de branche is misschien wel een goede manier. Hoofdsponsor van een nieuw evenement, georganiseerd door twee verenigingen waar we lid van zijn, het Mikrocentrum en de Feda, en precies in de branche waar we zo sterk in zijn. We mogen zelfs nu officieel zeggen, de nummer 1 in zijn!

'Het kan anders en het moet anders in motion control'

Dit nieuwe evenement waar we het over hebben, Motion & Drives (10 maart - Hilvarenbeek), richt zich op de juiste doelgroep en speelt zich af de juiste omgeving. Voor mensen die geen producten zoeken maar een oplossing. Want dat is wat we het liefste doen en ook waar we goed in zijn. Als je het verschil kunt maken, dan geeft dat toch ook een echte kick, dat geldt voor iedereen. En dat is ook wat we steeds zeggen, het kan anders en het moet anders in motion control. Als leverancier moet je meer doen dan het toepassen van componenten, maar is nu echt de tijd gekomen om je toegevoegde waarde te doen gelden. Tijd om stil te staan bij wat de echte definitie van motion is.

Behalve dat we onze naam aan het evenement verbinden als hoofdsponsor, hebben we een informatiestand en zijn we ook inhoudelijk bij het programma betrokken. We leveren daarin onze bijdrage door het verzorgen van de plenaire sessie in de middag. Daarin laten we zien hoe wij, als VSE, motion benaderen, aan de hand van aansprekende referentieprojecten. En in die sessie laten we de toehoorders loskomen van de typerende gedachtes. Want nogmaals, wat ís motion nou eigenlijk?

Dus: weet je iemand die op zoek is naar échte oplossingen, van mensen die ánders durven kijken naar motion en motion control? Technische managers die wel eens een frisse kijk op de zaak willen? Tip ze dan en stuur ze gerust naar Hilvarenbeek. Ze komen er met andere inzichten van terug. 10 maart, wij zijn er.