• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 Fijne feestdagen en tot ziens in 2023!

Fijne feestdagen en tot ziens in 2023!

Het jaar 2022 zit er alweer bijna op. Tijd voor een korte terugblik en een vooruitblik. In 2023 gaat VSE Industrial Automation zich voorbereiden op een bijzonder jubileum: in 2024 bestaan wij 50 jaar!

Maar eerst even stilstaan bij 2022, wat voor ieder van ons een uitdagend jaar was. We kregen te maken met stijgende prijzen en onzekerheden op de energiemarkt. Ook hebben we nog steeds te kampen met vertragingen in toeleverketens.

Inzet en daadkracht

Toch konden wij in goed overleg met onze klanten, partners en leveranciers mooie projecten opleveren. We zijn trots op de inzet en daadkracht van al onze collega’s. De afgelopen maanden zijn nieuwe technici ons team komen versterken. Zij zijn zich aan het inwerken of draaien al volop mee in projecten voor klanten.

Duurzame koers

Hoewel de uitdagingen van 2022 de markt en samenleving ook komend jaar nog parten zullen spelen, beginnen wij vol vertrouwen aan het nieuwe jaar. Visie en innovatiekracht bepalen de koers die wij samen met onze klanten en partners blijven varen. De blik gericht op een duurzame toekomst.

Energie-efficiënt

Want duurzaamheid is waar VSE voor staat. Als specialist in motion control houden wij machinebouwers en eindklanten uit de industrie en infrastructuur slagvaardig. Met onze high-end oplossingen voor servo en energieopslag realiseren wij meer efficiëntie en duurzaamheid in industriële en infrastructurele processen. Ook elektrificeren we machines voor klanten uit de (bouw)industrie. En natuurlijk werken we ook aan het verkleinen van onze eigen CO2-footprint. We zijn er trots op in 2022 het CO2-Prestatieladder-certificaat te hebben behaald.

Fijne feestdagen!

Wij bedanken onze klanten en partners voor het vertrouwen dat zij in 2022 in ons hebben gesteld en kijken uit naar een voortzetting van de samenwerking in 2023. Namens ons hele team wensen we jullie prettige feestdagen en een gezond, gelukkig nieuw jaar!

Ook in 2023 altijd welkom voor een kopje koffie bij ons in Schoonhoven!