• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 Fijne feestdagen en tot ziens in 2022!

Fijne feestdagen en tot ziens in 2022!

De tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Met deze nieuwsbrief zwaaien we alweer een oud jaar uit en luiden we een nieuw jaar in. 

2021 was voor ons allemaal een uitdagend jaar. Door ons flexibel op te stellen en waar nodig en mogelijk vanuit huis te werken, zijn we bij VSE de afgelopen twaalf maanden goed doorgekomen. We hebben weer tal van mooie projecten voor opdrachtgevers uit diverse sectoren mogen realiseren en veel tevreden reacties van klanten ontvangen.

Verduurzaming

En nu op naar 2022. Wij merken in de markt een duidelijke toename van de vraag naar verduurzaming van productiesystemen. Steeds vaker willen klanten via dashboards hun productie en/of energiehuishouding kunnen monitoren en optimaliseren. Verder zien wij een toenemende vraag naar het elektrificeren van ‘zware’ (bouw)machines. Bij al deze vraagstukken kunnen wij als industrieel automatiseerder ondersteunen.

Menselijke ontmoeting

Ondanks de grote coronazorgen die er nog leven, gaan we positief het nieuwe jaar in. We zijn blij dat we naast de vele virtuele vergaderingen toch ook weer persoonlijk in contact kunnen komen met onze klanten, partners en leveranciers. Overtuigd als we zijn van de kracht van techniek, gaat er volgens ons niets boven de menselijke ontmoeting!

Tot in 2022

In die zin wensen we jullie een gezond, gelukkig en succesvol 2022. Dank voor de samenwerking en de mooie projecten die we met en voor jullie hebben mogen realiseren. In plaats van kerstkaarten en relatiegeschenken doen wij in december een donatie aan KWF Kanker Bestrijding. Iedereen een warme, gezellige en ontspannende kerstperiode gewenst. We zien jullie graag terug in het nieuwe jaar.