• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 Ronald Elbers 25 jaar aan het roer van VSE Industrial Automation

Ronald Elbers 25 jaar aan het roer van VSE Industrial Automation

Het is dit jaar 25 jaar geleden dat Ronald Elbers het bedrijf Van Schelven Elektrotechniek (VSE) in Schoonhoven overnam. Onder zijn leiding transformeerde het voormalige installatiebedrijf tot een high-end industrieel automatiseerder en motion control specialist met gerenommeerde opdrachtgevers. Met als stuwende kracht de medewerkers.

“Mensen zijn de motor”, aldus Elbers. “Daarom blijf ik graag voor groeikansen zorgen. Veel collega’s zijn ons al jarenlang trouw. Ik ben trots op hun ontwikkeling, maar ook op de mensen die ons verlaten hebben om elders een mooie carrière op te bouwen. Verder ben ik dankbaar voor de goede relaties die wij onderhouden met onze partners en klanten. Sterke banden zijn alles, want je doet het samen.”

We vieren het jubileum van Ronald vandaag samen met collega’s en oud-collega’s in ons bedrijfspand in Schoonhoven. Het wordt een feestelijke dag waarover wij u later graag meer vertellen. Over 2 jaar komt er alweer een ander groot jubileum aan: in 2024 bestaat VSE Industrial Automation 50 jaar.