VSE heeft de oplossing

Optimaliseer jouw productieproces met slimme dashboards

Hoe mooi zou het zijn als je met een kleine aanpassing in de productie flink kunt besparen op energiekosten. Of stel je voor dat je op basis van een gedegen analyse een aanzienlijke productiviteitsverbetering kunt realiseren. Een overzichtelijk en centraal dashboard geeft je inzicht in alle optimalisaties voor jouw productieproces.  

Eén dashboard met 24/7 bedrijfsdata

Waarschijnlijk verzamelen de machines uit jouw productiefaciliteit al heel veel data. Een overkoepelend dashboard combineert al deze data en presenteert het in heldere en overzichtelijke rapportages. Hierdoor krijg je meer inzicht in de mogelijkheden om de efficiency van jouw productieproces te optimaliseren. Een goed ingericht dashboard stelt je onder andere in staat om de output van machines en teams te vergelijken, storingen te analyseren en de kwaliteit van de producten te verbeteren. Daarnaast geeft een dashboard je inzicht in het totale energieverbruik en mogelijke energiebesparingen. Dit is een belangrijke eerste stap voor de energiebesparingsplicht van de Nederlandse overheid die geldt voor bedrijven die jaarlijks meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas verbruiken.

Starten met dashboarding?

Vul dan onderstaand formulier in en één van onze specialisten neemt zo snel mogelijk  contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

  Meer dan grafieken en tabellen

  De software achter het dashboard verzamelt continu ruwe data en analyseert deze realtime in de cloud. Hierdoor geeft het systeem een melding op het moment dat het productieproces in gevaar komt. Dit voorkomt een lange downtime en geeft de verschillende afdelingen, zoals de Technische Dienst en de planning, de mogelijkheid om het probleem snel en adequaat op te lossen. Daarnaast is het systeem ook klaar voor predictive maintenance, zodat de continuïteit niet in het geding komt en hoge onderhoudskosten kunnen worden voorkomen.

  De voordelen van Dashboarding:

  VSE, specialist in Smart Industrial Automation

  Automatisering is zilver, slimme automatisering is goud. Als specialist op het gebied van Industrial Automation & Motion weten wij als geen ander hoe belangrijk de efficiency van een productieproces is. Een kleine aanpassing kan een grote impact hebben op het totale systeem. Met ons dashboardingpakket stellen wij machinebouwers en eindgebruikers in staat om zelf aan de slag te gaan met het verbeteren van het productieproces.

  Dashboarding en procesoptimalisatie van VSE

  Deze klanten werken al met het IPOS van VSE

  Wil je ook een slimmer en efficiënter productieproces?

  Een efficiëntieverbetering is mogelijk in ieder productieproces. Ook wanneer de productielijn bestaat uit verschillende complexe machines. Zelfs dan hebben wij een geschikte all-in-one oplossing die alle data in één dashboard voor je verzamelt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Je kunt ons ook altijd telefonisch bereiken via +31 182-387166.