• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 Breaking News in E-Mobility Engineering

Breaking News in E-Mobility Engineering

Het magazine E-Mobility Engineering nam onlangs een interview af met Herman Legtenberg, directeur technologie & engineering bij Dieseko Group, en publiceerde een uitvoerig en gedetailleerd artikel over de eerste zero-emissie funderingsmachine. Deze elektrische uitvoering van de door Woltman gebouwde 90DR, een 9 ton zware boorstelling met een dieselmotor voor het maken van funderingspalen, helpt de bouwsector verder te verduurzamen. Launching customer BAM Infra Nederland heeft in februari de eerste klus met de 90DRe op Amsterdam Schiphol succesvol afgerond.

Het heien van palen om de ondergrond te stabiliseren en de draagkracht te verhogen is een van de kernactiviteiten van bouwbedrijven en zal dit ook in de toekomst blijven. Al zeker in Nederland. Het is de ambitie van Rijkswaterstaat om vanaf 2030 alleen nog maar emissieloze bouwplaatsen te hebben. De 90DRe sluit hier volledig bij aan en is een primeur in Nederland.

Als VSE Industrial Automation zijn we trots dat we als automatiseringspartner mochten meedenken over en meewerken aan dit toekomstgerichte project. Wij leveren al jaren de high-end besturingselektronica voor de machines van Woltman en hebben ook een bewezen trackrecord voor accupakketten.

Breaking News in E-Mobility Engineering

Klik op de afbeelding om het artikel in E-Mobility Engineering te lezen.