• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 Paneelbouwer gezocht om ons team te versterken

Paneelbouwer gezocht om ons team te versterken

Hou jij van montagewerkzaamheden en wil je meewerken aan uitdagende projecten voor klanten uit de industrie en infrastructuur? In een hypermoderne werkplaats, met collega’s die voor je klaarstaan? Neem dan contact op met VSE Industrial Automation in Schoonhoven. Wij hebben een mooie vacature voor een paneelbouwer!

“Iemand die van aanpakken weet en van afwisseling houdt zal zich bij ons niet gauw vervelen”, zegt Roy van Rijswijk, teamleider installatie bij VSE. “Wij werken voor opdrachtgevers in verschillende sectoren. Dit leidt tot veel variatie in onze dagelijkse werkzaamheden en de mogelijkheid om iedere dag bij te leren.”

Prachtige projecten

Als paneelbouwer bij VSE zul je trots zijn op je werk. Met jouw panelen sturen wij niet alleen productie- en assemblagelijnen aan, maar ook sluizen, bruggen en andere grote infrastructuurobjecten. Als je het leuk vindt, nemen we je graag een keertje mee voor de installatie van jouw panelen bij de klant.

Paneelbouwer gezocht om ons team te versterken

Moderne werkomgeving

Je gaat aan de slag in onze ruime, moderne werkplaats. Hier vind je alles wat je nodig hebt om samen met collega’s op basis van een 3D-tekening of schema besturingspanelen op te bouwen, te bedraden en testen. Wij vinden het fijn als je zelfstandig kunt werken, maar je staat er nooit alleen voor. Je collega’s zijn altijd bereid je te helpen. Kom gerust eens langs om een dagje mee te lopen.

Doorgroeien

Met een (bijna) afgerond mbo-diploma ben je bij ons van harte welkom. Je hebt geen jarenlange ervaring nodig. Roy: “Wij vinden het vooral belangrijk dat mensen plezier beleven aan hun werk en doen waar ze goed in zijn. Collega’s die de ambitie hebben om door te groeien, krijgen daar alle ruimte voor.” Dus misschien ben jij over enige tijd wel hoofd werkplaats?

Wonen en werken

Houd er rekening mee dat wij je een baan voor 40 uur per week willen aanbieden. In verband met reistijden en een goede balans tussen werk en privé zou het voor ons allebei prettig zijn als je woonachtig bent in de Krimpenerwaard, de Lopikerwaard of de Alblasserwaard. Dat hoeft natuurlijk niet.

Buitendienstmonteurs

Naast onze afdeling panelenbouw gaan wij ook ons team van buitendienstmonteurs versterken. Heb jij een mechatronische achtergrond? Laat het ons weten! Je woonplaats speelt in dit geval een minder grote rol, want onze klanten zitten verspreid over het hele land. Wellicht kun je dus voor ons aan de slag bij een bedrijf om de hoek.

Ook als zzp’er welkom!

Voor zowel paneelbouwers als buitendienstmonteurs geldt dat zij bij ons in loondienstverband, maar ook op flexibele basis kunnen werken. Dus ben jij zzp’er? Ook dan ben je welkom in ons team.

Kom gerust eens langs voor een kennismaking. Neem hiervoor contact op met Robert Vonk.