• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 Toptechnologie voor topprojecten

Toptechnologie voor topprojecten

Bij VSE Industrial Automation houden we van een uitdaging. Complexe projecten, dat vinden wij nou leuk. In de industrie, de infrastructuur en de bouwsector. Waar nagedacht moet worden over zaken als snelheid, nauwkeurigheid en in toenemende mate ook energie-efficiëntie.

Of we nu een kolos van een sleepwagen voor een maritiem onderzoeksinstituut moeten besturen of een machine om uiterst nauwkeurig flesjes te bedrukken; wij duiken erin en kijken hoe we dit technisch zo optimaal mogelijk voor elkaar kunnen krijgen. Onze high-end engineers en motion control specialisten realiseren de meest uiteenlopende projecten. Van de besturing van een lijn om materiaalplaten op te pakken en om te keren tot het aansturen van een verpakkingslijnen voor consumentenijsjes.

Kwaliteitstechnologie

We kiezen bewust voor technologie van gerenommeerde leveranciers, die veel investeren in R&D en de opleiding van partnerbedrijven om hun technologie te engineeren, implementeren en in bedrijf te stellen. Op die manier kunnen we onze opdrachtgevers altijd voorzien van up-to-date én toekomstgerichte besturings- en automatiseringsoplossingen.

Duurzaam en efficiënt

Met onder meer servomotoren, drives en motion control systemen zorgen we ervoor dat machines, productielijnen en zelfs hele fabrieken storingsvrij en onderhoudsarm blijven draaien. Dit voorkomt uitval en afkeur van producten. Natuurlijk helpen we klanten ook duurzaam om te gaan met energie. Denk aan de elektrificatie van fossiele machines, innovatieve energieopslag en energiebesparende technieken. Toptechnologie voor topprojecten

Innovatief

Je leest in deze nieuwsbrief regelmatig over onze projecten. Voor nog meer informatie hierover kun je onze succesverhalen bekijken. Daarnaast bieden we je graag inzicht in de innovatieve technologie die wij op onze projecten toepassen.

Laat het ons weten als wij ook jouw bedrijf kunnen helpen op het vlak van motion control, industriële automatisering of elektrificatie. Neem contact op.