• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 Zoet en onderscheidend

Zoet en onderscheidend

De redactie van het zakenblad familybusiness besteedde onlangs aandacht aan het familiebedrijf Concorp, producent van zoetwaren en bekend van onder meer Fisherman’s Friend. Concorp doet al jaren een beroep op de service van VSE. Hieruit is een duurzame samenwerking ontstaan. 

Concorp wordt gerund door de derde generatie Ebbens en is onlangs verhuisd naar een nieuw hoofdkantoor in Waddinxveen. Onder het motto ‘color your taste’ geven de familie Ebbens en de medewerkers kleur aan ieders smaak door verrassend en onderscheidend te zijn. Kenmerkend voor het familiebedrijf zijn de hoge betrokkenheid van de medewerkers en de aandacht van de directie voor het langetermijnbelang.

Nieuwe groeifase

“We zijn een echt Brabants familiebedrijf met een wereldse mentaliteit”, legt algemeen directeur Ilse Ebbens in familybusiness uit. Met de verhuizing van Brabant naar de Randstad luidde Concorp een nieuwe groeifase in. Waddinxveen ligt dichtbij Rotterdam, wat onder meer de mogelijkheid biedt om nieuwe, jonge medewerkers met frisse ideeën aan te trekken.

Constructieve samenwerking

Bij VSE zijn we trots dit mooie bedrijf al jaren te mogen ondersteunen bij het bouwen en onderhouden van productielijnen. Wij kennen de installaties van Concorp en de eisen die de productieprocessen hieraan stellen. Ook zijn we een flexibel verlengstuk voor de technische dienst. De betrokkenheid van het Concorp-team, de langetermijnvisie en de duurzame samenwerking met technologiepartners zijn zaken waar ook wij op inzetten. We ervaren deze samenwerking dan ook als heel constructief en plezierig.

Meer weten over onze werkzaamheden bij Concorp? Je leest hier hoe wij al jaren flexibel de technische dienst van het bedrijf ondersteunen.

Klik hier om het volledige artikel in familybusiness te lezen.