• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 Eén en al duurzaamheid op Vakbeurs Energie

Eén en al duurzaamheid op Vakbeurs Energie

Van 10 t/m 12 oktober vindt in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch de Vakbeurs Energie plaats. Wij nodigen je van harte uit een bezoek te brengen aan de stand van VSE Industrial Automation (06.E025) waar je te weten komt hoe wij met slimme technologie de infrastructuursector, de bouw en industrie helpen bij hun energietransitie.

Een magazijnkraan, een brug en een funderingsmachine lijken dan wel op het oog totaal verschillende objecten, maar ze hebben meer gemeen dan je wellicht denkt. Met vrijwel dezelfde technologie helpen wij opdrachtgevers uit de industrie, de infrastructuur en de bouwsector energie te besparen en minder afhankelijk te worden van de capaciteit en stabiliteit van het elektriciteitsnet. Hoe we dit doen kom je te weten op de Vakbeurs Energie.

Wij vertellen je graag hoe wij ook jouw elektrificatie-uitdaging kunnen oplossen. Of je nu actief bent in de industrie, de infrastructuur of de bouwsector, we hebben in al deze markten een stevig track record op elektrificatiegebied. En dit al bijna een halve eeuw, want in 2024 bestaan wij 50 jaar.

Seminar

Onze technisch specialist Stefan Lekkerkerker zal tijdens een seminar op de beurs enkele van onze elektrificatieprojecten toelichten. Stefan verzorgt dit seminar samen met Fedor Vendeloo, Team Lead Sales Specialists Motion Control & Drives @ Siemens Nederland N.V. Met onder meer UltraCapsSmart Power ManagementSINAMICS frequentieregelaars en het SIMOGEAR synchrone reluctantie aandrijfsysteem van Siemens verduurzamen wij de processen van onze opdrachtgevers. We zorgen ervoor dat zij zo min mogelijk energie verliezen, energie kunnen hergebruiken en minder afhankelijk worden van de capaciteit en stabiliteit van het elektriciteitsnet.


Schaalmodellen

Aan de hand van een schaalmodel van een brug demonstreren we op onze stand hoe wij bruggen en andere kunstwerken duurzaam kunnen aansturen. We tonen ook een demo-opstelling van een zuinige synchrone reluctantiemotor en andere slimme technologie. Even opladen tijdens je beursbezoek? Je bent van harte welkom op onze stand.

Bezoek ons op Vakbeurs Energie van 10 t/m 12 oktober 2023!

Welkom op onze stand (06.E025)