• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 In dezelfde schuit…

In dezelfde schuit…

De projecten die wij voor onze klanten realiseren, zijn vaak multidisciplinair van aard en dus teamwerk. Ook buiten ons werk om kunnen wij goed samenwerken. Het was zelfs een vereiste tijdens ons personeelsuitje op 16 mei. We zaten allemaal in dezelfde boot.

Of beter gezegd: in dezelfde sloep. De personeelsvereniging had een sloepenpuzzeltocht over de Utrechtse grachten georganiseerd. Met vier sloepen gingen we van start voor een tocht van twee uur door het centrum van Utrecht.

Punten scoren

We kwamen tijdens onze vaartocht een van onze duurzaamste klanten tegen: Etec.

Een vaarbewijs hadden we niet nodig, wel creativiteit, teamgeest en koelbloedigheid. Ieder team kreeg een iPad mee en moest al puzzelend naar de eindlocatie varen. Rebussen oplossen, hot spots vinden, vragen beantwoorden en foto’s maken – het was eens iets anders dan software of hardware engineeren en complexe machines inbedrijfstellen! Door de vragen goed te beantwoorden en de raadsels correct op te lossen, konden we punten scoren. We kwamen tijdens de vaartocht Etec tegen, een van onze duurzaamste klanten.

Veel gelachen

In elke sloep zaten acht collega’s. Via de iPad konden we real time de score van alle teams volgen. Elkaar zoveel mogelijk dwarsbomen was een onderdeel van de game. We konden de andere teams bijvoorbeeld trakteren op hilarische gadgets zoals een gebroken scherm of een rookbom. Het team van kapitein Rhandy sleepte de overwinning in de wacht. Een superleuke activiteit, die we allemaal erg geslaagd vonden en die ook hongerig maakte! Na het varen zijn we dan ook lekker met elkaar gaan eten in de buurt van onze afmeerlocatie.

Origineel idee

De personeelsvereniging van VSE Industrial Automation organiseert meerdere keren per jaar een leuk uitje of evenement. Het lukt ze telkens weer iets origineels te verzinnen wat we nog nooit eerder hebben gedaan en waar iedereen plezier aan beleeft. Ook ditmaal weer; ondanks de lichte regen aan het begin van onze sloepentocht en de frisse wind hebben we allemaal veel lol beleefd. Alle sloepen hebben hun ‘thuishaven’ veilig bereikt en niemand is in het water gevallen!

Doe mee!

Eind september staat alweer ons volgende personeelsevent op het programma: een BBQ. Wil jij naast een dijk van een baan ook meedoen met onze bedrijfsuitjes? Kijk eens naar onze vacatures en neem contact met ons op!