• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 VSE Industrial Automation op Vakbeurs Energie

VSE Industrial Automation op Vakbeurs Energie

Zet het alvast in je agenda: van 10 tot en met 12 oktober 2023 vindt in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch de Vakbeurs Energie plaats voor industrie en infra. VSE Industrial Automation toont op de beurs haar expertise in high-end oplossingen op het vlak van duurzaamheid en verzorgt elke dag een seminar waar relevante innovaties toegelicht worden.

Nederland staat op energiegebied voor grote uitdagingen. We zitten middenin de energietransitie. Technologische ontwikkeling maakt het mogelijk om slimme oplossingen te bedenken. Niet alleen om energie op te wekken uit hernieuwbare bronnen, maar ook om industriële en infrastructurele omgevingen energie-efficiënter te maken. Dit sluit aan bij de ambitie om in 2050 vrijwel helemaal klimaatneutraal te zijn.
Elektrificatie

Een belangrijke rol hierin speelt het terugdringen van fossiele brandstoffen. Als industrieel automatiseerder zijn wij betrokken bij grote elektrificatieprojecten in onder meer de bouwsector. Zo hebben wij de besturing geleverd voor een elektrische, door Woltman gebouwde heimachine voor Koninklijke BAM.

Verduurzaming

Voor tal van industriële en infrastructurele infrastructurele projecten realiseren wij innovatieve, high-end oplossingen om het energieverbruik te reduceren. Onlangs hielpen wij Torsit met de integratie van Siemens UltraCaps in twee grote magazijnkranen. UltraCaps kunnen in korte tijd veel energie opnemen en weer teruggeven. Hiermee helpen ze bedrijven minder afhankelijk te worden van de capaciteit en stabiliteit van het energienetwerk.

High-end oplossingen

Wij helpen onze klanten met het hergebruik van vrijkomende energie in hun processen, denken mee over andere vormen van verduurzaming en zijn betrokken bij de bouw van hybride aggregaten voor duurzaam netbeheer. Ons eigen pand in Schoonhoven is een toonbeeld van duurzaamheid, waar wij klanten laten zien hoe wij ook voor hen meer energie-efficiëntie kunnen realiseren.

Aandrijfspecialist

Als Motion Specialist van Siemens zetten wij voor onze projecten vaak het aandrijfsysteem Sinamics S120 in. Ook maken wij gebruiken van duurzame servomotoren van Siemens. In samenwerking met Siemens zullen wij op Vakbeurs Energie seminars verzorgen, waarover binnenkort meer in deze nieuwsbrief.

Zien we je in oktober in de Brabanthallen? U bent welkom op onze stand: 06.E025

Bezoek ons op Vakbeurs Energie van 10 t/m 12 oktober 2023!

Welkom op onze stand (06.E025)