• info@vse.nl
  • Opaalstraat 10, 2872 ZR Schoonhoven
 Lanceer je carrière bij VSE

Lanceer je carrière bij VSE

Het eerste kwartaal zit erop en alle seinen staan op groei. Nieuwe klanten, uitdagende en innovatieve projecten. We zijn op zoek naar extra collega’s om ons team te versterken. Tijd om jouw carrière te versnellen? Pak dan nu je kans.

Waarom je bij VSE zou willen werken? Simpel, omdat je het als technicus in de huidige arbeidsmarkt voor het kiezen hebt. En dan ga je natuurlijk voor de beste keuze. Dat is – zeker als je in de Krimpenerwaard of Alblasserwaard woont – VSE. Wij werken aan de mooiste projecten voor klanten uit de industrie en infrastructuur. Onder het motto ‘Motion is our drive’ zetten we dagelijks dingen in beweging: productie- en assemblagelijnen, maar ook bruggen, sluizen en andere kunstwerken. Dat doen we met de allernieuwste technologie van gerenommeerde leveranciers en in samenwerking met machinebouwers en andere partners. Van vision tot simulatie en artificial intelligence, je gaat bij ons met state-of-the-art ontwikkelingen aan de slag.

Geen nummer

Al onze successen zijn het resultaat van teamwerk. We hebben verschillende disciplines in huis. Van software- en hardware engineers tot mechatronici, panelenbouwers en servicemonteurs. Een leuke club techneuten van zo’n 40 personen. Groot genoeg om projecten voor gerenommeerde klanten uit toe voeren. Klein genoeg om het persoonlijk te houden. Opdrachtgevers, partners en collega’s – wij zien ze niet als nummers, maar als mensen. En juist die persoonlijke aanpak, gecombineerd met onze expertise in industriële automatisering en motion control is de basis van onze groei.

Duurzame relaties

Als jij in ons wil investeren, dan investeren wij graag in jou. Je krijgt een prima salaris, begeleiding en opleidingsmogelijkheden en groeikansen binnen onze organisatie. Daarnaast bieden we je een hoop plezier en gezelligheid. Bitterballen op woensdag, frietjes op vrijdag en aan het einde van de week even gezamenlijk uitblazen op ons prachtige terras met uitzicht op de groene Krimpenerwaard.

Kom kennismaken!

lanceer je carrièreIn Schoonhoven hebben we een supermodern kantoor. Hoewel je (in overleg en afhankelijk van je functie) best wel eens vanuit huis mag werken, vinden we het fijn als je er regelmatig bent. Dus ben je hardware engineer, software engineer, buitendienstmonteur, logistiek medewerker, panelenbouwer of werkvoorbereider? Is Schoonhoven voor jou een goed bereikbare locatie? Kom dan zeker eens kennismaken met ons!